Articles

Parlons d’Innovation - Dernier regard sur 2023 et coup d’œil sur 2024

By CFIN Newsdesk posted 12-21-2023 08:00

  

Welcome to YODL! In addition to daily original content, YODL helps CFIN Members find new partnersresources, and funding opportunities to grow their food business. Learn more about this growing community and become a CFIN Member (for free!) today 

Bienvenu à Parlons d’innovation avec Isabelle Marquis, une vidéo en Français en langue couvrant tous les domaines de l’innovation alimentaire.

Pour cette dernière entrevue de l’année, on a demandé à cinq experts, Julie Daigle, Catherine Lefebvre, Stéphane Crevier, Bernard Lavallée et Victor Yu, ce qui les a marqué dans le monde alimentaire en 2023 et ce qu’ils ont sur leur radar pour 2024. Un constat ressort clairement : ça bouillonne dans notre industrie et il y a des opportunités pour tous de se démarquer et de faire une différence.

#Quebec

#R&D

#foodtrends2024

#FoodInnovation

CFIN Members get exclusive access to funding opportunitiesfive Regional Innovation Directors, and YODL. Learn more about what it’s like to be a CFIN Member and how you can join our growing community of food professionals.